Jeg har lenge levd etter prinsippet om at voksne forstår hva som er best, at de forstår at de hadde bedre ikke lever helt på pizza og pommes frites. At folk forstår som ønsker dem godt og som har til hensikt å profittere på dem. Men nylig har jeg blitt stadig mer tvilsomt. Jeg tror jeg har sett at mange mennesker gjør ting og støtter enkeltpersoner og organisasjoner som faktisk ønsker å skade dem. Hvorfor? Jeg har vært så vanskelig å forstå, i de siste fem årene, er vanlige mennesker helt klart forpliktet til ideene som om de er implementert (som foregår i høyeste grad) omtrent like nyttig for dem som benskjørhet er en profesjonell mogul skiløper. Ekstremt rart. Jeg kan ikke komme til noen konklusjon annet enn at de forfaller snytt. Stopp den (blir bedratt) kjapt, jeg nesten gråte. Dette må stoppe.