Jeg trenger informasjon. Det meste hvis jeg kan finne noen stilling ledig selvfølgelig, men selv om en liten kjemisk samsättningar. Jeg viser nemlig å etablere min egen laboratorium. Nå er det dessverre så har jeg ingen reell vitenskap utdanning. Forårsaker noen problemer. Eller rettere sagt, klare svar. Personlig synes jeg at jeg bør kunne bidra med noen nye ideer også. Tenker at sann induksjon folk ikke egentlig i stand til. Hele ideen om prosjektet mitt er å utvikle forbindelser å gjøre folk glade også. Eller kanskje hvis de ønsker å være våken litt lenger så kanskje mine produkter kan være nyttig. Ideen er at minst delvis basert på den kjente rusmidler og gjøre noen endringer og forbedringer, kan forbedringer noen ganger være nødvendig fra et strengt juridisk forstand. Med litt flaks kan de dette faktum sees med liten velvilje fra myndighetene. Det pleier å være ganske vanskelig for gründere av typen min.